Komentáře

úterý 20. ledna 2009

Kolik čeho kupujeme na komoditní burze?

Zná to asi každý, kdo i jen namátkou někdy sleduje ceny často zmiňovaných komodit, jako jsou zlato, nebo ropa. Žádná tuna, litr nebo gram. Namísto toho slyšíme o barelech ropy, uncích zlata a bušlech kukuřice. Co tyto jednotky znamenají a odkud se vzaly?

1 komentář:

michal řekl(a)...

Obecně vzato kupuji tolik, abych si mohl dovolit to ztratit. Případně si hlídám nějaký dlouhodobý průměr a investiční cashflow. Zkrátka a dobře je to jednoduché – musím být v zelených číslech a podle toho záleží, kolik a čeho nakupuji. V poslední době jsou to třeba investice do dluhopisů, které mi diverzifikují portfolio. :)

Abeceda podnikání a investování Akcie Akcie CZ Akcie online! AKCIE KOMODITY FOREX * Dr.Jan Hýsek Aktuální seznam pojišťoven a seznam zdravotních pojišťoven najdete na seznamu www stránek Burza online! Byznys magazín tedy podnikání, investice, internet, osobní rozvoj a lidé Finance on-line! Finanční fórum Hedge fondy se snaží o absolutní výnos nezávislý na obecném ekonomickém vývoji a vývoji kapitálových trhů Hledáte investora či projekt k investování? Obojí najdete na Investoři.net How to invest in stocks for the beginner - http://www.stocks-commodities.eu/news/how-to-invest-peaks-and-valleys/ Chcete prodat či koupit firmu? Hledáte investora pro váš projekt? Vše najdete na Investoři.net iAkcie Investování pro začátečníky Jak vydělat peníze na burze Komodity pro začátečníky Magazín pro Muže Otázky a odpovědi v oblasti finance, investice, podnikání a internet Poradce Seznam www Volby WarrenBuffett.cz - aneb jak vydělat na burze miliony Zajímáte se o to, které jsou nejlepší firmy v ČR a EU? Sledujte Top Firmy! Zprávy online! Mini Oční lékař a jeho oční poradna