Komentáře

sobota 29. listopadu 2008

Finanční weby

Posledních pár týdnů jsem se snažil vytvořit několik velmi jednoduchých webových stránek, které by lidem pomohly lépe se orientovat ve složitém světě financí a investic. Myslím tím především začínající a středně pokročilé investory a hráče. Navíc ty stránky sám využívám pro svoji práci. Posuďte sami, zda se mi to podařilo.

Jako začínající investor si můžete nejprve přečíst úvod do akcií a úvod do komodit. Připravuji také úvod do zlata.

V okamžiku, kdy se rozhodnete začít investovat, potřebujete si zřídit obchodní účet u makléřské firmy a při výběru vám může pomoci seznam obchodníků s cennými papíry.

Pokud se chcete lépe orientovat ve světě financí, pomohou vám stránky kam pro prachy. Zde je cca 200 odkazů na ty nejlepší a nejužitečnější finanční servery a to v Česku i v zahraničí. Navíc je vše přehledně seřazeno podle témat.

Pokud hledáte nějaké zajímavé články o akciích, podívejte se na články o investování, zde jsem vybral ty nejlepší. Můžete sem také sami přidat pár svých oblíbených.

A na závěr pár praktických seznamů:


Jak vydělat na akciích


Přidat.eu záložku

4 komentáře:

michal řekl(a)...

Myslím si, že těch webů je docela dost. Ale co si budeme povídat, spousta těch webů dělají lidi, kteří o tom ví pramálo. A prodávají jen takovou navoněnou bídu bez toho, aby to mělo nějakou informační hodnotu a bylo to skutečně přínosné pro klienta. V tomhle ohledu si rady na investice do dluhopisů raději zaplatím, protože mám jistotu toho, že to dělá někdo, komu skutečně o něco jde.

mirka řekl(a)...

Investování do akcií a komodit může být skvělý způsob, jak zhodnotit své peníze, ale rozhodně to není bez rizika. Já se snažím diverzifikovat své portfolio a nesázet všechno na jednu kartu. Co se týká komodit, tak tam je to ještě větší adrenalin, protože ceny hodně kolísají. Poslední dobou, ale nejvíce investuji do svého podnikání, tak třeba teď jsem si objednala firmu na emailmarketing, abych se nemusela starat o emaily a měla více času na svou práci.

Davidpruuu řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Davidpruuu řekl(a)...

Investovat do komodit může být vzrušující a výnosné, ale je důležité se věnovat i efektivní komunikaci v oblasti email marketingu. WebMailShop poskytuje nástroje, které pomohou zvýšit vaši produktivitu a zefektivnit marketingové kampaně. Pro další informace o těchto službách navštivte Visit WebMailShop.

Abeceda podnikání a investování Akcie Akcie CZ Akcie online! AKCIE KOMODITY FOREX * Dr.Jan Hýsek Aktuální seznam pojišťoven a seznam zdravotních pojišťoven najdete na seznamu www stránek Burza online! Byznys magazín tedy podnikání, investice, internet, osobní rozvoj a lidé Finance on-line! Finanční fórum Hedge fondy se snaží o absolutní výnos nezávislý na obecném ekonomickém vývoji a vývoji kapitálových trhů Hledáte investora či projekt k investování? Obojí najdete na Investoři.net How to invest in stocks for the beginner - http://www.stocks-commodities.eu/news/how-to-invest-peaks-and-valleys/ Chcete prodat či koupit firmu? Hledáte investora pro váš projekt? Vše najdete na Investoři.net iAkcie Investování pro začátečníky Jak vydělat peníze na burze Komodity pro začátečníky Magazín pro Muže Otázky a odpovědi v oblasti finance, investice, podnikání a internet Poradce Seznam www Volby WarrenBuffett.cz - aneb jak vydělat na burze miliony Zajímáte se o to, které jsou nejlepší firmy v ČR a EU? Sledujte Top Firmy! Zprávy online! Mini Oční lékař a jeho oční poradna